Template by:
Free Blog Templates

Friday, October 31, 2008

1st post..

this is my first post..

let me think...

some introduction maybe?

a bit..

me = a retard, lazy student, (penat ckp omputih.. tuka2..)

aku = pemalas, takberapasukasgtsosial nyer manusia, layan y kenal je, berkonflik hati, pentingkan diri sendiri, ske menkan perasaan org (poyo gler), x pandai tp dok kat U, kuarge idop susah tp aku rileks je, berazam nk idop senang, x dpt senang byk, sket jadik r..

da.. ckup untuk pgnalan diri.. care to know me?
haha..
jgn riso, sye mengalu2kan anda..

amaran untuk pembace blog:

*jgn 'expect the unexpected' y blog ni bley menghiburkan hati tuan2 dan puan2 sme.. sbb blog ni adalah untuk menghilangkan rase busan..

*jgn folo blog nih, sbb dijamin takkan slalu diupdate

*sile gunekan pemikiran anda yang sewaras2nye sblm menilai ape yg ditulis kat blog nih, sbb blog ni untuk diri sendiri, yg baek, dan yg buruk, lu piki la sendiri..

*penulis adalah seorg yg 'sakit'

2 je kot.. ckupla.. kang menyampah lak..


HARI2 TERAKHIR SBLM MENJELANG EXAM..

ade lebih kurg seminggu lagi sblm first paper bg course ak bermula.. dan sikit pn ak tak sentuh pepe lagi, baik numerical method, unit op, cre, letrik, mahupun bioreactor..
org kate, minggu ni stadi week, tp bg aku, sbnrnye ni adalah enjoy week.. korang leh g mane2
yg korg ske tanpe ade sebarang sekatan kelas.. sbb kelas da byk abes..
tp sebab duit pon skali abes, so, terperap la aku kat u nih..

aku paling2 seram skali skang bab2 pointer nih, tkt2 tak dpt nk menten 3.00 dan keatas.. sbb requirement syarikat2 yg bes2 nih, derang nk atas 3, untuk interbiu..
mgkin bule kot.. bole2..

tp paling aku takut untuk mase yg akan dtg ni, interbiu.. caner la nk impress org2 kat atas nih..
aku ni da la blaja ntk pekse je.. kalo korg tanye pape pasal chem eng kat aku nih, konfem aku ternganga taktau nk jwb pe, maklumla, stadi untuk pekse..

pas2 yg paling aku takut skali untuk mase depan, kerja aku.. boleh ke aku menyumbang? dgn ilmu yg cetek nih, berbaloi ke syarikat tu nak upah 2-3 ribu untuk aku sorg?

pas2 yg terpaling2222x la aku ketar dr dlu smpi skang, ckup ke duit ak nnti?
boros x nanti?
ckup ke nk bg dt kat mak bapak?
dt nk makan?
dt nk blanje awek?
n..
dt nk kawen?

nmpak gaye kena bwk ex5 la dulu 5 thn, bru la bley jadik senang..
nk ke aku?
haha..

buleh kot..
buleh2!

lengkuk~

6 comments:

azhari said...

lengkung~

shue said...

yeah, u can do it =)

lengkuk~ said...

yes ma'am!

pUjOt in dE hOusE said...

xpe ..aku setia menanti perkembangan blog ko!!
aja..aja fighting!!
hehe~

lengkuk~ said...

hoho..
tenkyu2..

ieQaH~FieQa said...

im one of ur follower..ajak abg kari blaja n same2 usehe k..hee