Template by:
Free Blog Templates

Saturday, April 25, 2009

KAF.BA.RA...

salam..
oh.. bz..bz..bz..

final exam..

tkdela bz sgt pun, kalo nk dibandingkan dgn org2 dakwah tu, mereka sgt2 bz..
tpi derang lagi rilek..
huhu..


oh, esok aku ade paper rupenya.. CRE II.. sape2 yg penah amek paper ni, mgkin ade yg kate paper ni lagi senang kot dari CRE I, tapi bagi kami, subjek ni lagi susah dari MEB (material n energy balance)..
but y?
sila rujuk blog kari (http://azharikari.blogspot.com/2009/04/marah.html) ntuk keterangan lanjut. saye tanak ulas.

oh.. malasnye nk stadi.. tiade mud. markah pembawaan yg tidak ketahui. (dijangka amat2 rendah)
adakah ini disebabkan oleh faktor kaf.ba.ra itu?
kaf.ba.ra.kaf.alif.ta.nun.

ye. keberkatan..
aku rase tkde berkat langsung blja cre2 ni..
blaja pun x paham..
biler tanye kena marah plak.
mana nk maun..

apepun.. kami2 power rangers (aku power rangers ijau) akan tetap berusaha..
hoh!
pantang menyerah sebelum kalah!
walaupon aku dlm mud melayang2............
haus2!
hehe..

p/s: aku dapt keje cuti ni, kat kk1.. doakan aku berjaya menaikkan berat bdn dan menjadi bertambah sihat cuti2 ni!



4 comments:

khalil said...

hukhuk..susah aa dpt lecturer centu.. penah gak meluat ngn sorg lecturer..ktorg satu gang g klas de lmbt sejam..da aa bgn lmbt pstu saja g tgu bas....muahaha

all the best

azriphotoblog said...

yeah!!!

tepat sekali! ahahaa

shhh... jgn bgtaw sape2

azhari said...

ko x suke lecturer CRE2 capik??
wonder y...hmmm...
i kneewww itt!!!
hahaha..
fa..ga..ga..

miss yee said...

teringat giler suasana yg tersangat HOT ketika itu..
gerun seyh...rase mcm nk keluar jer dr klas ms tu..huhuhu...

ape2 pon wat the bes la sok....
smoge ade sinar dlm gred cre kte sume..hehehe...