Template by:
Free Blog Templates

Tuesday, November 25, 2008

bro, ade keje kosong?

salam..
sempat lagi aku menulis, maklumla, kat umah takde perkhidmatan internet,
jadi aku terpakse paw duit pakcik Mat rm2, start moto cabuk, dan baya kat brader tuh rm2 untuk men tenet selama sejam..
alasan nk cek rezut, konon,
tpi tak kuar lagi pon..
cme sket jek..

dan aku kelaparan~

ak sbnrnye buntu cuti2 nih, taktau nk btpe kat umah 2..
da smggu aku antr borg keje kat &e, xde reply, dan aku masih menunggu..
neway, kalo aku dpt jmpe mane2 keje yg buley bg duit dlm mase sebulan nih, sblm dpt interbiu 7e tu, ak pegi je..

sbb aku ade utang manusia nih..

kena bayoo..

sape?

adek aku yg paling kecik, umur dier br masuk 13 thn hr tu..
tp jmlah simpanan bank die 100 kali ganda lagi byk dr aku skang..

hahaha..

2la..

org suh smpan dt tanak..

tp aku bkn abes dt g joli, bt makan beb..

ye..

bt mkn..

adela sket bnda len..



erm..
sape2 yg bace blog nih n ade keje kosong, bgtaw aku ea..
aku nk dt sgt nih..
jgn keje haram da r..

aku tak kesah kuar peluh pon..
janji keje..

3 comments:

ana MoHD aMiN said...

kalo ada pun kosong...
kat sandakan...huhu
gud luck 4 u men...:)

lengkuk~ said...

haha..
keje pe?
kalo bley dpt seribu aku g!

azhari said...

haha..
sat g dpt gaji..
g melengkung kt noty..
lengkung~