Template by:
Free Blog Templates

Thursday, February 26, 2009

y gEdik?

salam..

lame da x update blog nih.. byk bnda yg da berlalu.. alhamdulillah, test 1 dah pun berjaye di harungi, ade paper yg oke, dan pastinye ade yg tidak..

kali ni, cme nk review pasal blog en neves mengenai pempuan.. entri 'jawapan untuk kamu' yg berkisarkan tentang kenapa en neves kite ni tak ske kat lisa surihani..
oh! mmg manis wajah lisa 2..
over plak..
no offence.. tp dier mmg kiut..

aku pon sbnrnye fobia ngan dak2 pmpuan yg lawa2 nih.. sbnrnye bagus jgak aku fobia, takla sme pmpuan aku tegor nnti.. blom jadik cm2 pon da ade org cop aku playboy.. duh~
klaka.. sbb ak tak ckup syarat nk jadik playboy..

tp en neves, ak mmg sokong ckp ko.. kbykan pmpuan yg cun2 ni, mmg kbyknnye ske meMENIPUlasi kecantikan yg ade untuk mendaptkan pe yg derang nak.. as if derang berhak dpt segalanye yg ade kat dlm dunia ni hanye kerana wajah mereka yg cantek (la sgt..) 2.. lagi truk, yg x brp nk cantek lagi menggedik cam &^%&^%.. huh~

mase dlu ak tkdela anti sgt ngan spesis2 ni, tp bler da terkena skali.. mmg beringat abesla..
sib bekla ak ni bkn panas baran org nyer.. alhamdulillah, xde lagi yg mkn penampor akibat gedik2 ni..

but the question is.. y they do that?
takkan stakat nk dptkan pe yg derang nak, smpi sggp jadik cm2?
plisla, xde care len ke?

wateva it is, pliz find another way..
jgnla jadikkan alasan.. pegang pada mazhab ahli sunnah wal jamaah,
matlamat tak menghalalkan cara..

tp so far, kengkawan aku ni sme oke.. ade yg gedik, tp 2 lantak dier la.. mls nk ckp da.. takkan x sedar2.. brp kali sound da x amek port lgsg..
lu pikirla sindri..

entri ni tak tuju pade sape2 yg spesifik.. sekadar luahan hati..

aku cme nk kate, aku syg sme kengkawan aku.. x kesahla pe perangai korg pon.. kwn akan berusaha untuk tanak susahkan kwn dier.. barula rmai org nk kawan.. tp bler da ramai kawan, bkn sme kwn tu btul2 nk berkawan..
pk2la dalam.. "tonung langit 2, pk balik pe ko da buek.."

lengkung~

2 comments:

Mr Gee said...

botul... "memang benar" huhu...

ieQaH~FieQa said...

thanks back up me..
tp syesly...ak benci pompuan sial yg da dispesifikkan di blog en.poji...
pesanan ak wahai lelaki..bukak la mata...mereka yg gedik tuh plastik!!shit..{sory teremo}
ak sgt setia pd cinta...woohhaa!!