Template by:
Free Blog Templates

Friday, March 20, 2009

->BERHENTI MEROKOK!!!!<-

salam..

hoh!

yaaa.. akhirnye ak mengambil langkah drastik - berhenti untuk ambil benda itu.. akhirnye..

huhu..

bnda ni da lame nk bt sbnrnye.. tpi tkde kekuatan..

damn..

kalo di scan paru2 den nih, agaknye putih je la nmpk kat xray tu..
mklumla, da gelap..
hoho..
dan untuk pgtahuan sme.. it's easy to start but hard to stop..
sme nye sbb ketagihan nikotin itu..
oh..

terima kasih pada yg bg smgt padaku!



mggu depan bakal berlangsungnye minggu tensen2, yg spttnye di serikan ngan gas CO spt sblm2 ini.. ku cube harungi dgn tabah.. huh!

p/s: time kasey untuk lolipop2 itu!

9 comments:

Dyat said...

aku sapot ko capik...
niat yg murni itu.

kata org tua2, usaha tangga kejayaan.
hoho...

lengkuk~ said...

dyat :
time kaseh untuk sokongan anda!

Sharing is caring. said...

salam..

bace la entry kami pasal yahudi tuh.. ade psal merokok. huhuu..

p.s-ol d bes! jgn berenti sebab motivasi dari manusia ek.. kalau manusia tu dh xbg motivasi, stat blk.. nauzubillah.. kambatte, capik!

lengkuk~ said...

caparah:

insyaAllah.. n time kaseh!

ieQaH~FieQa said...

berhentilah kalian...=)

comel said...

salam
wei sapik!
hahahah
ko ade gak blog
masukkanlah link aku tq
:)=

doraemon said...

bagus2....
membazir jek sume tu...
dr ko beli bnda tu bek duit tu wat blnje aku mkn...
ade gak faedah..hihihi

tp cm xcaye plak ko smoking..hihihi

xde org len yg leh ubah diri kite selain kite sndiri...

"katakan xnk"
yeah itu die...wakakakaka

lengkuk~ said...

wahh.. time kaseh.. time kaseh..
hoho..

penjenayah.merah.jambu. said...

bgusla benti.
smoking->duit sikit->gado laki bini->keluarge porakperande->bercerai.
or
husband smoking->wife mati kanser paru2,#wth#?

gile ganaskan rokok ni,tapi ni based from my experienceslah.any guy out there,please and please,stop smoking.
im one of smoker's victim.tak aci,org len sedut,org len jadik mangse.go you go!jgn patah blek ok! :) cheers~