Template by:
Free Blog Templates

Friday, May 15, 2009

selamat hari guru jgak!

salam..
hari ni tader mud lagi nk update pasal xpdc yg aku g hari tu..
tkpela, nnti2 la..

telah ditakdirkan ku fail satu sbjek - yeah, aku rase korg tau.. sbjek yg ilang berkat tu..

oh, maka drop gler la pointer aku sem ni..

ntah lepas ke tidak 3, ak pon tktau..

bru2 ni, mak aku plak jatuh, adoi.. aku yg ngah keje dan tidak berduit dok kat ump nih, da tktau nk btpe..
abah da mmg tak sihat..
ape yg aku mmpu buat, just msg ngan kol je..

lame sgt da aku tak balik..

harap sgt mak cepat sihat dan bleh jalan leklok..
caner aku nk gtau yg aku da fail satu sbjek ni?

takkan nk kate yg aku carik pasal ngan cikgu?

ni la first tym dlm idup aku carik pasal..
cbe la tanye mane2 cikgu dr skola rendah smpi ke thn 2 kat U ni, penah aku carik pasal ngan derang?

never!

sbb aku hormat gler kat insan name cikgu ni..
lagi2 aku yg bdan kecik ni, aku terima je..
aku penah je kena denda pe sme ngan cikgu2 dlu.. aku tak pernah persoalkan, sbb aku tau, derang mmg sungguh2 nk mengajar aku..
time kasih cikgu2.. jasamu takkan pernah aku lupakan..

ni la kali pertama dan aku harap, kali terakhir aku berperangai biadap terhadap insan bernama guru..
natijah nyer dah pun aku terima, tktaula sama ada aku mmg super bodoh smpi leh fail sbjek 2, ataupun dier mmg saje nk failkan, aku tak kesah..

aku pon manusia normal, ade ego.. tanyela mana2 kawan aku, pernah aku tunjuk ego aku kat derang?
tak penah..
aku cube yg terbek ntk bt org senang ngan aku..
tp kali ni aku kalah..

..................................................................

slmt hari guru ntk cikgu2 sme..

kepada mane2 insan bergelar guru, pendidik yg pernah terasa ngan saya dan juga power2 rangers sekalian, saye mewakili rangers2 mintak maaf byk2.. dari ujung rmbt smpi ujung kaki..
kami tak bermaksud nk bt cam2, cme kami pon manusia biasa, kami pun ade had sabar..

p/s: guru2.. jgn putus asa dgn kami.. please...

p/s/s: SELAMAT HARI GURU...


4 comments:

ieQaH~FieQa said...

saya tak pernah berputus asa dgn kalian..=)..nnt anak2 rangers2 skalian..bia saye ajakan ek??hee

azhari said...

haha..
ahmad sapik..ahmad sapik..
aku pon x tau la..
besela..org dok di bawah ni..
mmg cmni..sumenye salah..
diorg sume nye betol..
x pe la..
kite hadapkan j la subject tu..
dis tyme..kite anggok j la..
disuruhnye pusing..kite pusing..
di suruhnye berlari..
kite lari la ye..

lengkuk~ said...

marilah kite..
aku pasrah gler da nih..
hoho..

Mr Gee said...

ye..ye..ahmad sapik.. marilah kita menuju jln yg buntu.. eh..silap2..jln yg benar..huhu..selamat hari guru..