Template by:
Free Blog Templates

Saturday, June 20, 2009

tag dari kari dan bye!


wah..
aku dapat award!
haha..
tag ni aku dpt dari bai dan juge kari..
jadi, aku bt bt skali la ye..
hoho..

Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..
pemberi award : bye dan juge kari

bye:
1. sgt rajen update.. awal2 dlu smpi 2-3 post sehari.. gler arh..
2. sgt peramah
3. berdedikasi
4. ni aku setuju ngan kari - masuk air.. haha~
5. ye2.. kiut juge..

kari

1. rumet+klasmet+partner in crime - muahahaha...
2. tggi doh..
3. rilek je.. tapi kalo da tak chill - elak2 la.. hoho
4. stail blaja lebih kurg same ngan ak.. ikut mud..
5. lengkung~


Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..

1. lahir kat melaka, dok kat slangor
2. ade 3 org adik beradik, yg last pempuan..
3. suke lauk kari..
4. telan je sme benda yg buleh mkn.. adela certain2, cam jering..
5. penah masuk nasyid - dari skola rendah smpi 2nd yr kat U ni..
6. penah lead team nadwah mrsm mzms ntk zon barat smpi mnang juara keseluruhan..
7. penah men takraw dan wakil skool dr f3
8. ske jalan2 neok pemandangan - ske dgr bunyi laut
9. agak pemalas.. hoho~
10.berharap dpt menjadi seorg suami yg baek.. yeah~



Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka..
1.poji - rumet dari 2nd yr kat ump neh, kdg2 neves, pndi ckp..
2.namizam mude - kengkwn mase kat mrsm dlu
3.awie - klasmet mase kat mrsm dolu..
4.dyat - kwn kat u nih..
5. sape lagi ade blog ni?

......................

sape2 nk buat2, buat ler, aku bg award ni follower2 blog aku!

3 comments:

Dyat said...

salam.
dyat tu aku kan?
yeay dapat award! tenkiu2!

2-3pagi nanti aku jawab. tunggu ilham. kuikui...

-293SCAryGurlz6827- said...

wei masuk air tue ape

lengkuk~ said...

dyat : ya.. itu kamu..
haha..

bye: masuk air? gler2.. haha..